Monday, May 26, 2008

Dedicatie speciala



(yes, once again. shove it)

Zilele astea au fost foarte incarcate pentru mine. Printre restante si crize de personalitate, am avut totusi ragazul de a ma gandi si la altceva. In plus, niste evenimente recente total neasteptate mi-au dat teme suplimentare pentru meditatie :D Desi eu nu sunt direct 'atinsa' de ce s-a intamplat, am simtit nevoia sa ma adresez intr-un post (cu dedicatie speciala!) celor care sunt afectate. Recunosc, primul impuls a fost sa rad si sa batjocoresc persoana in cauza si situatia, detasandu-ma complet de ea/ele prin simplul fapt ca eu nu am declansat, si nici nu am incurajat nimic. Stii cum e, unele lucruri se intampla si gata...ca un gainat de porumbel pe cardiganul preferat (eventual si din casmir)... La o a doua privire, lucrurile parca nu mai erau asa amuzante - nici chiar pentru mine. And trust me, I MOCK, BABY!

Life's fucked up.... Se intampla ca intr-o seara de vineri, pe la ora 12, "iubi" sa sune pe altcineva - nici nu conteaza cat de bine o cunoaste, fiindca iubi e disperat sa scape, asa ca o sa-i spuna ca vrea sa-i faca o vizita nocturna. Cea in cauza, daca este willing & able, probabil ii va spune sa vina, pentru ca ea nu e datoare sa aiba grija de relatia lu' iubi cu printesa. Daca individa va refuza, iubi va recurge la cele mai josnice tertipuri pentru a o convinge: "dar te iubesc!," "uite, sunt aproape insurat, dar pe tine te vreau!," "da-mi o sansa" si alte astfel de replici libidinoase pe care numai un iubi le poate emite. Miza nu sta in raspunsul pe care individa il da pentru ca decizia ei nu-l schimba nici pe iubi, nici pe printi. Totusi, din acest moment, cheia e la individa: daca e proasta, il cheama, si il si crede, iar in cateva luni ajunge ea in locul printesei actuale. Daca nu e proasta, errr...speciala si inocenta precum printesa, il poate chema, dar la final il va trimite pe iubi inapoi in sanul familiei lui, in locul de unde s-a tarat acum 27 de ani. Iar daca refuza, nu refuza pentru tine, printi, pentru ca tu nu valorezi nici cat o ceapa degerata. De fapt, valorezi cam cat el. Tu esti o vacuta care bate des din gene si tine boticul tuguiat. Sau si mai grav si mai enervant, esti o pseudo-printi care se preface mare intelectuala si artista care da pe-afara de independenta si dorinta de afirmare. Pardon, ma duc sa vomit - continui in cateva minute.

Deci: pentru toate femeile care cred ca lor nu li se poate intampla "asa ceva" pentru ca iubi e cuminte si "ma iubeste"... well, ele merita. Si daca stau sa ma gandesc ca majoritatea covarsitoare a barbatilor agreeaza femeile proaste (desi nu recunosc), probabil ca pot spune ca se merita unii pe ceilalti. Si credeti-ma, gasculitelor inocente si inofensive, vi se va intampla. Si stiti de ce? Fiindca sunteti printese, iar ei iubi. It's the circle of life, bitch.


orice asemanare cu vreo situatie reala este pur intamplatoare.

3 comments:

Anonymous said...

hahaha! pacat ca printi nu stie sa citeasca. mmm ba nu, mai bine asa; daca ar fi stiut, postul asta n-ar fi existat.

Anonymous said...

p.s. a inceput competitia gemenilor sfredelitori? :D

maria said...

geez...trebuia cineva in afara de voi doua sa inteleaga? :p